Garancia, jótállás

Az általunk készített termékekre 1 év jótállást vállalunk.

Ékszereink és emléktárgyaink mind kimagasló minőségű termékek, de még így is előfordulhatnak problémák és meghibásodások. Ha problémád merülne fel bármilyen nálunk készíttetett Terméket illetően, kérjük írásos formában lépj kapcsolatba velünk, készséggel állunk a rendelkezésedre és segíteni fogunk a probléma megoldásában.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek az Eladót terhelik. Azonban amennyiben a Vevő a szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatosan nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, úgy az ebből adódó többletköltséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni.

Memory Design - ezüst medál anyatejből, babahajjal

14 napos elállás
Ha egy kész termék – amely nem egyedileg, a felhasználó által küldött alapanyag felhasználásával készült – bármilyen okból nem nyeri el tetszésedet, kérjük, hogy 14 napon belül (lehetőleg írásban) jelezd felénk az elállás szándékát, és mi a vonatkozó törvényben előírtak szerint visszafizetjük a termékek árát. Ebben az esetben kérjük, hogy a jelzéstől számított 14 napon belül juttasd vissza hozzánk a terméket, mi pedig a beérkezést követő 14 napon belül visszatérítjük a termék árát és a kiszállítási költséget is.
Kizárólag sértetlen, használatba nem vett, új termék árát tudjuk visszatéríteni. A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjak a vevőt terhelik.

Egyedi alapanyagból készült, egyedi termék esetén a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a 14 napos elállás a fogyasztó részéről nem érvényesíthető.
További információk az ÁSZF-ben találsz.

Memory Design - anyatej ékszer névvel és babahajjal

Vélemény, hozzászólás?