GYIK

Készíts ajánlatot az árkalkulátorban!

Ez alapján felveszem veled a kapcsolatot, egyeztetünk az igényeidről és részletgazdag látványtervet készítek, így segítek megtervezni az emlékőrt. A terveid alapján egyedi árajánlatot küldök Neked.

1. Juttasd el hozzám az emléket, ami alapanyagként szolgál

Az alapanyagot csomagold be egy borítékba vagy buborékfóliás borítékba. Postázd ajánlott elsőbbségi levélként.

Címünk: Memory Design, Gubik-Bartha Luca, 9789 Sé, Petőfi Sándor utca 25/A

2. Az alapanyagok beérkezése után küldöm a számlát

Mivel egyedi ékszerről van szó, minden esetben előre utalásos számlát állítok ki, utánvétre csak a webshopban vásárolt kész termékek esetén van lehetőség.

3. Az alapanyagok beérkezése után küldöm a számlát

Mivel egyedi ékszerről van szó, minden esetben előre utalásos számlát állítok ki, utánvétre csak a webshopban vásárolt kész termékek esetén van lehetőség.

4.  A  megálmodástól kezdve 1-2 hét múlva kezedben lehet az ékszer!

1. Tegyél maximum 30 ml anyatejet egy duplán záródós anyatejtároló zacskóba (pl. Lansinoh), és így csomagold be 2 kartonpapír közé. Ragaszd körbe az egészet, vagy tedd bele még egy zacskóba, és így bele egy borítékba vagy buborékfóliás borítékba.

2. Amennyiben babahajat is szeretnél bele, csomagold be papírba többszörösen felhajtott szélekkel, ügyelve arra, hogy a hajat ne hajtsd meg, és szintén tedd a borítékba.
Bármely ékszer kérhető névvel ellátva is!

3. Címünk: Memory Design, Gubik-Bartha Luca, 9789 Sé, Petőfi Sándor utca 25/A
Postázd ajánlott elsőbbségi levélként. Amennyiben a posta nem veszi fel ajánlott elsőbbségi levélként, ne MPL csomagként add fel, hanem postán maradó levélként (9789 Sé Posta, Szabadság utca 29).

4. Az elkészítés előtt az elképzelésekről látványtervet készítek, amely ha megfelel, az alapanyagok beérkezése után küldöm majd a számlát.

1. kiolvasztás

Amennyiben fagyasztott volt, az anyatejet olvaszd ki.

2. Új tasak

Töltsd át egy új, sérülésmentes anyatejtároló tasakba. Figyelj rá, hogy lehetőleg ne csomagolj hozzá sok levegőt, mert a duci csomagot nem fogd tudni laposra csomagolni, és a plusz vastagság miatt drágább lesz a szállítás.

3. Védelem

Csomagold be két kartonlap közé.

4. Boríték

Tedd bele egy buborékfóliás borítékba (nem dobozba).  Ügyelj rá, hogy a levél vastagsága 2,5 cm-nél ne legyen vastagabb, különben a posta nem veszi fel levélként.

5. Postázás

Postázd ajánlott elsőbbségi levélként a megadott címre! Amennyiben a posta nem veszi fel levélként, ne MPL csomagként, hanem postán maradó levélként add fel! Cím: 9789 Sé posta, Szabadság utca 29.

Ékszereink két legfontosabb alapanyaga a nemesacél ékszer alap és az epoxi gyanta (más néven műgyanta).

Mi az az epoxy gyanta?

Az epoxi gyanta egy víztiszta, UV-álló rendszer, amely a térhálósodás (megkötés) után egy rendkívül ellenálló és illóanyag mentes (VOC mentes) anyag.

Mit kell tudni a nemesacélról?

Nemesacélnak nevezzük azt a rozsdamentes acélt, amit egy különleges eljárással munkálnak meg. Ebben a folyamatban eltávolítják a nikkel réteget, így lesz hipoallergén és rozsdamentes.
Az orvostudomány is ezt használja beültethető implantátumok gyártásánál, ezért hívják orvosi fémnek vagy orvosi acélnak is.

Miért ilyen “olcsók” ezek az ékszer alapok?

A nemesacél ékszereket nem az ötvös készíti kézzel, mint az ezüst vagy az arany ékszereket, hanem CNC maró gépekkel készítik sorozatgyártásban, nagy mennyiségben, ezért az elkészítésük sokkal költséghatékonyabb.

Ez persze nem azt jelenti, hogy az emlékőröd kevésbé lesz egyedi, hanem hogy a költséghatékony alapanyagok miatt az ékszer megmunkálására tudunk koncentrálni, és mindemellett elérhető áron tudjuk kínálni az ékszereinket.

Természetesen lehet, hiszen nem készül két egyforma ékszer a műhelyünkben. Minden ékszert a Megrendelő elképzelései szerint alakítunk ki. Az elképzelésekről élethű látványtervet készítünk, hogy lásd, milyen lesz az ékszered.

A látványtervet addig alakítjuk, amíg Neked tökéletesen meg nem felel. Az elkészítés során maximálisan igyekszünk ehhez a látványtervhez tartani magunkat. Minimális méretbeli vagy színbeli eltérés megengedett.

Az ékszerek elkészítési ideje függ az emlék fajtájától, az ékszer típusától és a megrendelés bonyolultságától.

Általánosságban elmondható, hogy a babahajas ékszerek elkészítési ideje 2-3 hét, az anyatej ékszereké pedig akár 4-5 hét is lehet.

Az ékszerek alapanyaga nemesacél és kétkomponensű műgyanta. Idővel az ékszer felületén használatból eredő karcok jelenhetnek meg.

Ne tedd ki az ékszert kozmetikumoknak, naptejnek, parfümnek, mert bizonyos kémiai anyagok elszínezhetik.
Amikor nem használod, helyezd vissza a dobozába, védd a direkt napfénytől és a nedvességtől.

Az egyedi ékszerek teljes mértékben vízállóak, azonban mégsem javasoljuk a viselésüket pl. klóros vízben, mert a klór tönkreteheti a felületüket. Vízben való használat, fürdés után puha, száraz anyaggal töröld át és hagyd kiszáradni.

Az általunk készített termékekre 1 év jótállást vállalunk.

Ékszereink és emléktárgyaink mind kimagasló minőségű termékek, de még így is előfordulhatnak problémák és meghibásodások. Ha problémád merülne fel bármilyen nálunk készíttetett Terméket illetően, kérjük írásos formában lépj kapcsolatba velünk, készséggel állunk a rendelkezésedre és segíteni fogunk a probléma megoldásában.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek az Eladót terhelik. Azonban amennyiben a Vevő a szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatosan nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, úgy az ebből adódó többletköltséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni.

Egyedi alapanyagból készült, egyedi termék esetén a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a 14 napos elállás a fogyasztó részéről nem érvényesíthető.
További információk az ÁSZF-ben találsz.

Eladó semmilyen felelősséget nem vállal a szállítási határidőkre vonatkozóan (csak az áru feladásának időpontját tudjuk garantálni), kivéve, ha a szállítási határidőt külön megállapodás szabályozza.

a.) Személyes átvétel

A webshopban megrendelt termékeket személyes átvételére jelenleg még nincs lehetőség. Az egyéb átvételi alternatívákról a kapcsolatfelvételi űrlapon tudsz érdeklődni!

b.) Házhoz szállítás

A termékeket házhoz szállítással rendelheted meg. A futárköltség minden esetben a Magyarországra leadott megrendelésekre vonatkozik. A házhoz szállítást a Magyar Posta, mint megbízott szállító végzi. Az Eladó semmilyen felelősséget nem vállal a termékek esetleges késedelmes kézbesítése, illetve az áruk szállításával kapcsolatos egyéb körülmények miatt. A Megrendelő a Magyar Posta által nyújtott szállítási szolgáltatásokat veszi igénybe, és elfogadja a Magyar Posta általános szerződési feltételeit.

A szállításról további információkat a Magyar Posta weblapján (https://www.posta.hu/) érhet el.

Magyar Posta házhoz szállítása esetén 1700 Ft/csomag (bruttó)

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Kérünk, hogy rendeléskor olyan kiszállítási címet és telefonszámot adj meg, melyeken 8-17 óra között elérhetünk.

A Magyar Posta küldemények követésére az alábbi oldalon van lehetőség:
https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

A csomagszám megadását követően látható lesz a csomag aktuális státusza illetve hogy a kiszállítás folyamatában merre tart.

c.) Fizetési módok

– Előreutalásos vásárláskor a megrendelt termékeket csak azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az OTP Banknál vezetett 11773470-00986496 számú bankszámlára.

– Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányítunk az OTP bank biztonságos oldalára, ahol a szükséges adatok megadása után történik meg a fizetés.

– Utánvétes fizetésre egyedi termék rendelése esetén nincs lehetőség!

Minden 30.000 Ft feletti megrendelésnél a kiszállítás ingyenes!

A csomagokat a megrendeléstől – illetve előreutalásos és bankkártyás fizetés esetén a számla ellenértékének beérkezésétől – számított 1-2 munkanapon belül elkezdjük feldolgozni és elkészíteni.

Az egyedi Termék elkészülési ideje minimum 1 hét, maximum 5 hét. Expressz elkészítésre bizonyos termékek esetén nincs lehetőség, illetve bizonyos termékek esetén felár ellenében kérhető. A szállítás a Termék elkészülését követő 2-3 munkanapon belül történik.