GYIK

Készíts ajánlatot az árkalkulátorban!

Ez alapján felveszem veled a kapcsolatot, egyeztetünk az igényeidről és részletgazdag látványtervet készítek, így segítek megtervezni az emlékőrt. A terveid alapján egyedi árajánlatot küldünk Neked.

1. Juttasd el hozzám az emléket, ami alapanyagként szolgál

Az alapanyagot csomagold be egy borítékba vagy buborékfóliás borítékba. Postázd ajánlott elsőbbségi levélként.

Címünk: Memory Design, Gubik-Bartha Luca, 9789 Sé, Petőfi Sándor utca 25/A

2. Az alapanyagok beérkezése után küldjük a számlát

Mivel egyedi ékszerről van szó, minden esetben előre utalásos számlát állítunk ki, utánvétre csak a webshopban vásárolt kész termékek esetén van lehetőség.

3.  A  megálmodástól kezdve 2-3 hét múlva kezedben lehet az ékszer!

1. Tegyél maximum 30 ml anyatejet egy duplán záródós anyatejtároló zacskóba (pl. Lansinoh), és így csomagold be 2 kartonpapír közé. Ragaszd körbe az egészet, vagy tedd bele még egy zacskóba, és így bele egy borítékba vagy buborékfóliás borítékba.

2. Amennyiben babahajat is szeretnél bele, csomagold be papírba többszörösen felhajtott szélekkel, ügyelve arra, hogy a hajat ne hajtsd meg, és szintén tedd a borítékba.
A legtöbb ékszer kérhető névvel ellátva is!

3. Címünk: Memory Design, 9789 Sé, Petőfi Sándor utca 25/A
Postázd ajánlott elsőbbségi levélként. Amennyiben a posta nem veszi fel ajánlott elsőbbségi levélként, ne MPL csomagként add fel, hanem postán maradó levélként (9789 Sé Posta, Szabadság utca 29). Ez esetben küldd el nekünk a postai ragszámot e-mailben.

4. Az elkészítés előtt az elképzelésekről látványtervet készítek, amely ha megfelel, az alapanyagok beérkezése után küldöm majd a számlát.

1. kiolvasztás

Amennyiben fagyasztott volt, az anyatejet olvaszd ki.

2. Új tasak

Töltsd át egy új, sérülésmentes anyatejtároló tasakba. Figyelj rá, hogy lehetőleg ne csomagolj hozzá sok levegőt, mert a duci csomagot nem fogod tudni laposra csomagolni, és a plusz vastagság miatt drágább lesz a szállítás.

3. Védelem

Csomagold be két kartonlap közé.

4. Boríték

Tedd bele egy buborékfóliás borítékba (nem dobozba).  Ügyelj rá, hogy a levél vastagsága 2,5 cm-nél ne legyen vastagabb, különben a posta nem veszi fel levélként.

5. Postázás

Postázd ajánlott elsőbbségi levélként a megadott címre! Amennyiben a posta nem veszi fel levélként, ne MPL csomagként, hanem postán maradó levélként add fel! A posta címe: 9789 Sé posta, Szabadság utca 29.

Ékszereink két legfontosabb alapanyaga a nemesacél ékszer alap és az epoxi gyanta (más néven műgyanta).

Mi az az epoxy gyanta?

Az epoxi gyanta egy víztiszta, UV-álló rendszer, amely a térhálósodás (megkötés) után egy rendkívül ellenálló és illóanyag mentes (VOC mentes) anyag.

Mit kell tudni a nemesacélról?

Nemesacélnak nevezzük azt a rozsdamentes acélt, amit egy különleges eljárással munkálnak meg. Ebben a folyamatban eltávolítják a nikkel réteget, így lesz hipoallergén és rozsdamentes.
Az orvostudomány is ezt használja beültethető implantátumok gyártásánál, ezért hívják orvosi fémnek vagy orvosi acélnak is.

Ezüst ékszerek

Egyes ékszereink elérhetőek 925-ös Sterling ezüst foglalatban is. Az 925-ös Sterling ezüst valójában egy ötvözet, ami azt jelenti, hogy 92,5% tiszta ezüst és 7,5% más fémek alkotják, hogy együtt még jobban ellenálljanak a mindennapi kihívásoknak. Az ezüst ékszer végül egy vékony ródium réteggel van ellátva, így nem csak fényesebben csillog, hanem ellenállóbb is lesz a hétköznapi igénybevételek során.
 

Természetesen lehet, hiszen nem készül két egyforma ékszer a műhelyünkben. Minden ékszert a Megrendelő elképzelései szerint alakítunk ki. Az elképzelésekről élethű látványtervet készítünk, hogy lásd, milyen lesz az ékszered.

A látványtervet addig alakítjuk, amíg Neked tökéletesen meg nem felel. Az elkészítés során maximálisan igyekszünk ehhez a látványtervhez tartani magunkat. Minimális méretbeli vagy színbeli eltérés megengedett.

Az ékszerek elkészítési ideje függ az emlék fajtájától, az ékszer típusától és a megrendelés bonyolultságától.

Általánosságban elmondható, hogy a babahajas ékszerek elkészítési ideje 2-3 hét, az anyatej ékszereké pedig akár 4-5 hét is lehet.

Igen, bizonyos ékszereknél lehet, felár ellenében. A legrövidebb elkészítési idő így is minimum 5 munkanap.

Kérlek minden esetben érdeklődj, hogy van-e lehetőség sürgősségi készítésre, mert nem minden ékszer alapunk van mindig raktáron!

Idővel az ékszer felületén használatból eredő karcok jelenhetnek meg.

Ne tedd ki az ékszert kozmetikumoknak, naptejnek, parfümnek, mert bizonyos kémiai anyagok elszínezhetik.
Amikor nem használod, helyezd vissza a dobozába, védd a direkt napfénytől és a nedvességtől.

Az egyedi ékszerek teljes mértékben vízállóak, azonban mégsem javasoljuk a viselésüket pl. klóros vízben, mert a klór tönkreteheti a felületüket. Vízben való használat, fürdés után puha, száraz anyaggal töröld át és hagyd kiszáradni.

Hogy tarthatod az ezüst ékszereidet mindig csillogó formában? Itt vannak a tippek és trükkök:

  1. Tárolás: Tartsd távol az ezüst ékszereidet a párától és a nedvességtől. Egy puha, száraz helyen, lehetőleg zárt ékszerdobozban vagy tasakban pihentesd őket.

  2. Tisztítás: Használj puha mikroszálas kendőt vagy puha kefét a tisztításhoz. Kerüld a durva anyagokat és súrolószereket, mert csak karcolásokat okoznak!

  3. Kíméletes érintkezés: Vedd le az ékszereidet, mielőtt parfümöt vagy krémet használsz, hogy elkerüld a káros anyagokkal való érintkezést.

  4. Szakértői karbantartás: Időnként vidd el az ékszereidet egy szakemberhez, aki megtisztítja és ellenőrzi, hogy mindig a legjobb formájukban legyenek.

Az általunk készített termékekre 2 év jótállást vállalunk.

Ékszereink és emléktárgyaink mind kimagasló minőségű termékek, de még így is előfordulhatnak problémák és meghibásodások. Ha problémád merülne fel bármilyen nálunk készíttetett Terméket illetően, kérjük írásos formában lépj kapcsolatba velünk, készséggel állunk a rendelkezésedre és segíteni fogunk a probléma megoldásában.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek az Eladót terhelik. Azonban amennyiben a Vevő a szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatosan nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, úgy az ebből adódó többletköltséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni.

Egyedi alapanyagból készült, egyedi termék esetén a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a 14 napos elállás a fogyasztó részéről nem érvényesíthető.
További információk az ÁSZF-ben találsz.

Eladó semmilyen felelősséget nem vállal a szállítási határidőkre vonatkozóan (csak az áru feladásának időpontját tudjuk garantálni), kivéve, ha a szállítási határidőt külön megállapodás szabályozza.

a.) Személyes átvétel

A webshopban megrendelt termékeket személyes átvételére jelenleg nincs lehetőség. Az egyéb átvételi alternatívákról a kapcsolatfelvételi űrlapon tudsz érdeklődni!

b.) Házhoz szállítás

A termékeket házhoz szállítással vagy csomagpontra történő szállítással rendelheted meg. A futárköltség minden esetben a Magyarországra leadott megrendelésekre vonatkozik. A házhoz szállítást a Magyar Posta, illetve a GLS futárszolgálat, mint megbízott szállító végzi. Az Eladó semmilyen felelősséget nem vállal a termékek esetleges késedelmes kézbesítése, illetve az áruk szállításával kapcsolatos egyéb körülmények miatt.

A szállításról további információkat a Magyar Posta weblapján (https://www.posta.hu/), valamint a GLS futárszolgálat oldalán (https://gls-group.com/HU/hu/home/) érhet el.

A házhoz szállítás díja 1990 Ft/csomag (bruttó)

c.) Fizetési módok

– Előreutalásos vásárláskor a megrendelt termékeket csak azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az OTP Banknál vezetett 11773470-00986496 számú bankszámlára.

– Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányítunk a Stripe pénzügyi vállalat biztonságos oldalára, ahol a szükséges adatok megadása után történik meg a fizetés.

– Utánvétes fizetésre egyedi termék rendelése esetén nincs lehetőség!

A csomagokat a megrendeléstől – illetve előreutalásos és bankkártyás fizetés esetén a számla ellenértékének beérkezésétől – számított 1-2 munkanapon belül elkezdjük feldolgozni és elkészíteni.

Az egyedi Termék elkészülési ideje minimum 1 hét, maximum 5 hét. Expressz elkészítésre bizonyos termékek esetén nincs lehetőség, illetve bizonyos termékek esetén felár ellenében kérhető. A szállítás a Termék elkészülését követő 2-3 munkanapon belül történik.