Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

a.) Személyes átvétel

A webshopban megrendelt termékeket személyes átvételére jelenleg még nincs lehetőség. Az egyéb átvételi alternatívákról a kapcsolatfelvételi űrlapon tudsz érdeklődni!

b.) Házhoz szállítás

A termékeket házhoz szállítással rendelheted meg. A futárköltség minden esetben a Magyarországra leadott megrendelésekre vonatkozik. A házhoz szállítást a Magyar Posta, mint megbízott szállító végzi.

Magyar Posta házhozszállítása esetén 1700Ft/csomag (bruttó)

A csomagokat a megrendeléstől – illetve előreutalásos és bankkártyás fizetés esetén a számla ellenértékének beérkezésétől – számított 2-3 munkanapon belül szállítjuk ki a megadott címre.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Kérünk, hogy rendeléskor olyan kiszállítási címet és telefonszámot adj meg, melyeken 8-17 óra között elérhetünk

A csomagok után követésére az alábbi oldalon van lehetőség:
https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

A kapott csomagszám megadását követően látható lesz a csomag aktuális státusza illetve hogy a kiszállítás folyamatában merre tart.

c.) Fizetési módok

– Előreutalásos vásárláskor a megrendelt termékeket csak azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az OTP Banknál vezetett 11773470-00986496 számú bankszámlára.

– Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányítunk az OTP bank biztonságos oldalára, ahol a szükséges adatok megadása után történik meg a fizetés.

-Amennyiben rendelkezel PayPal fiókkal, lehetőséged van PayPal-on keresztül is fizetni.

– Utánvétes fizetési módra sajnos nincs lehetőség.

Minden 25.000 Ft feletti megrendelésnél a kiszállítás ingyenes!