Farsangi nyereményjáték

FARSANGI JÁTÉK! 🥳

4 lelkes kézműves és vállalkozó anyuka összefogott, hogy meglepjen Titeket a farsangi időszakban egy kis játékkal! 🎉

Mindössze egy kommentért a facebook oldalunkon megnyerhetitek ezt a szuper csomagot, amelyben a család apraja-nagyja találhat kedvére valót! 🥰

Válaszoljatok kommentben a következő kérdésre: Kinek mi volt a kedvenc gyermekkori farsangi jelmeze?

Esélyeidet növelheted, ha több szervező oldalán is írsz hozzászólást. Külön köszönjük, ha megtisztelsz bennünket azzal, hogy követed az oldalainkat. 👍

Ha van kedvetek, jelöljétek meg kommentben azokat az ismerőseiteket, akiket érdekelhet őszi játékunk, vagy osszátok meg játék felhívásunkat.

A játék 2022. 02. 03-tól 2022. 02. 09-ig tart. A nyertes sorsolás útján kerül kiválasztásra. Sorsolás időpontja: 2022. 02. 10.

Részt vehet minden 18.életévét betöltött magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy. A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, illetve nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A nyertesnek egy hét áll rendelkezésére, hogy felvegye a kapcsolatot a nyeremény felajánlójával. Amennyiben ez nem történik meg, akkor elveszti jogosultságát, és újrasorsolásra kerül a sor.

Sok szerencsét kívánunk! 🍀

JÁTÉKSZABÁLY

1. A nyereményjáték meghatározása

A nyereményjátékot

Dácska Facebook oldal

Memory Design Facebook oldal

Meli’s Fairy Books Facebook oldal

Szivárványmami horgolt dekor Facebook oldal

(a továbbiakban együtt: Szervezők) szponzorálják, a nyereményjáték költsége a szponzorálókat terheli.

A nyereményjátékban résztvevők a nyereményjáték során a Facebookon – a játékban meghirdetett feltétel szerint – a poszt(ok) alá meghatározott tartalmú kommentet írnak.

A nyereményjátékban résztvevők közül 1 (azaz egy) véletlenül kiválasztott résztvevő (a továbbiakban: Nyertes) részesül a nyereményben. A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem szponzorálja, nem felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban vele. A Facebook a nyereményjátékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik.

2. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy. A nyereményjátékban résztvevők a jelen Szabályzatban foglaltakat magukra nézve kötelező érvényűnek fogadják el.

3. A nyereményjáték időtartama

A játék 2022. február 03. napján 19 órakor, a posztok kikerülésének pillanatával kezdődik és 2022. február 9. napján 24 órakor végződik.

4. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei

A nyereményjátékban minden olyan, a 2. pontban megjelölt személy részt vehet, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján beazonosítható.

A Szervezők nem vállalnak felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

5. A játékra való jelentkezés módja

A nyereményjátékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából a Szervezők Facebook oldalán található játékra irányuló posztok alatt a feltételeknek meghatározott módon kommentel. Más jelentkezési módot a Szervezők nem fogadnak el.

A nyereményjátékban minden olyan magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vesz, aki a nyereményjátékot indító Facebook posztok alá kommentel a posztokban meghatározott módon.

6. A nyeremény

A nyereményjátékban az összes, a nyereményjátékot indító posztok alatt kommentelő személy között kerül kisorsolásra a következő nyeremény:

1 db mesekönyv: “Molly és Milo, a szeleburdi manók” a Dácska jóvoltából

1 db egyedi babatalp lenyomatos ékszer a Memory Design-tól

1 db rókás horgolt tároló Szivárványmami horgolt dekor-tól

1 db angol nyelvű mesekönyv “Are you there, little bunny” a Meli’s Fairy Books ajándékaként

7. A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2022. február 9. 24 óráig tart.

Sorsolás: 2022. február 9.

A Nyertest a Facebookon keresztül a játékra irányuló posztok alatt kommentben értesítjük.

8. A nyeremény átvétele

A nyeremény a Nyertes által megadott címre kerül postázásra. A kiszállítás idejéért a Szervezők nem vállalnak felelősséget a kiszállítónak történt átadást követően. A kapcsolatfelvételt a Szervezők kezdeményezik, de amennyiben 7 (azaz hét) napon belül a Nyertes a megkeresésre nem ad választ, úgy új nyertes kisorsolására kerül sor. A nyereményjátékban részt vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy győzelmük esetén a Szervezők a Facebook oldalukon közzétegyék a Facebookon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek.

9. A Szervezők jogai

A Szervezők kizárják a felelősségüket bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállalnak felelősséget továbbá azért sem, ha a nyereményjáték időtartama alatt a Facebook oldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A Szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a nyereményjáték feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassák. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

10. Adatkezelés

A nyereményjáték során a Szervezők nem jutnak személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik. A Nyertes tudomásul veszi, hogy a nyereményének kiszállításához szükséges nevének és postázási címének megadása, amely adatokat Szervezők semmilyen módon nem teszik közzé, harmadik személynek a nyeremény kiszállítását végző szolgáltatón kívül nem adják át, majd a nyeremény feladását követően törlik, nem tárolják.

Vélemény, hozzászólás?